колекции булчински рокли


Разгледайте галериите с роклите, които сме подбрали за вас!

POLLARDI FASHION GROUP


Pollardi Fashion Group е най-голямия производител на булчински рокли в Европа. В тази галерия ще откриете роклите на Pollardi, на Ida Torez и Daria Karlozi. Всяка една от марките носи своя индивидуален почерк. Ролките на Pollardi са богати и пищни. Моделите на Ida Torez са женствени и сексапилни, а моделите на Daria Karlozi са нежни, феерични и романтични.


Lanesta


Луксът и романтиката са емблематични за бранда. Дизайнерите на Lanesta се вдъхновяват от класическата красота, от изкуството и от най-прекрасните кътчета на света. Роклите са богато декорирани в класически линии, с открояващи се детайли, за да подчертаят извивките и индивидуалността на всяка булка която избере рокля на марката. Последната колекция на Lanesta е женственна, царственна и романтична.


Ane Marie


Преди 30 години марката започва като малък семеен бизнес с разрастването се превръща в популярна в цяла Европа и Америка. Компанията се гордее със своята висококачествена изработка, комбинирането на традиционни технологии и иновативни методи на изработка. Деликатният усет на дизайнерката и невероятната способност да комбинира различни материи превръщат всяка една рокля в специална. Колекцията Elodie, която ще бъде представена при нас в Be Queen, носи в себе си френския шик е изящество.


Как да се свържете се с нас


Запазете вашият час за проба на тел. 0892207879

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник – Събота: 11:00 – 19:00
Неделя: 11:00 – 17:00

E-mail: bequeensofia@gmail.com | Facebook: bequeen.bg | Instagram: bequeenbg

Адрес: София, кв. Лозенец, ул. Калиакра №27